Dry Ager hladnjak za dozrijevanje mesa DX1000 Premium S BlackID EK000639040
Dostavljamo već od 07.11.2024
Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe moguć unutar 14 dana
Dry Aging – rješenja za suho dozrijevanje iz DRY AGER®
Original – od brenda br.1 u svijetu.
Dry Aging hladnjaci, Dry Aging ulazne komore, i Dry Aging proizvodne jedinice. Kvaliteta Made in Germany. Bezvremenski moderan dizajn izvana – visokoprecizna, sofisticirana tehnologija iznutra. Zanatstvo se susreće s visokom tehnologijom. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji SmartAging® proizvodite suho odležano meso, perad, ribu, kobasice, šunku i sir lakše nego ikad prije. Od hrane do super delicije pritiskom na gumb.
DX 1000 Premium S
Više prostora za dobar ukus. Uz najbolju kvalitetu.
Suho dozrijevanje može biti tako jednostavno. Sa SmartAging®.
Programima za suho dozrijevanje SmartAging® spremni ste za sve pritiskom na gumb.
Sofisticirani programi za suho dozrijevanje koje su razvili profesionalci ne ostavljaju vas da strijepite te meso dozrijeva upravo onako kako vam se sviđa. Odaberite odgovarajući program putem upravljačke jedinice izravno na DRY AGER hladnjaku za suho dozrijevanje i možete krenuti. Očekuju vas neslućene mogućnosti!
Vrijeme, začini i pravi parametri za suho dozrijevanje pretvaraju komad mesa u traženi specijalitet. Ali sušeno meso je također traženije nego ikad. Savršeno usklađene mješavine začina možete pronaći u DRY AGER-u, a pritiskom na gumb tehnologija SmartAging® brine se o pravim parametrima za vas. To pretvara proizvodnju šunke od grickanja noktiju u test strpljenja. Jer najzamorniji korak za vas je čekanje.
Kako napraviti šunku objašnjeno je korak po korak u BIBLIJI ZA SUHO DOZRIJEVANJE (DRY AGING BIBLE). Uz prikladne recepte, upute za programe dozrijevanja i popise sastojaka, pokazat ćemo vam sve što trebate znati o pripremi šunke. Od začinjene Schwarzwaldske šunke do krepkog larda (bijela slanina).
Pregled programa suhog dozrijevanja:
- Programi za sve slično rezane komade govedine, svinjetine, janjetine, jaretine i divljači
- Program za prezentaciju dozrijevanog mesa
- Program za pohranjivanje vakumiranoga mesa
- Programi za vakumirano prethodno dozrijevano meso sa i bez kostiju
- Program za regeneraciju mokrog dozrijevanog mesa
Kada je riječ o kobasicama, možete se osloniti na naš DRY AGER hladnjak za suho dozrijevanje. Jer je na visini zadatka. Od Salsiccie do Milanske salame – može sve. Naravno, i dalje će vam trebati stroj za mljevenje mesa i punilo za kobasice za izradu kobasica, ali ostalo je jednostavno s našom BIBLIJOM ZA SUHO DOZRIJEVANJE (DRY AGING BIBLE) i SmartAging®.
Korak po korak upute i recepti objašnjavaju sve što trebate znati o pripremi i začinjavanju. A DRY AGER hladnjak za suho dozrijevanje čini ostalo. Još jednom, sve što vam preostaje je čekati.
Za prave začine nudimo vam čak i odgovarajuće mješavine začina koje možete povoljno kupiti u DRY AGER-u.
Pregled programa suhog dozrijevanja:
- Program za suho odležavanje salama
- Program za pohranjivanje salame
- Program za sirove kobasice u ovčjim crijevima
- Program za sirove kobasice u svinjskim crijevima
- Program za sirove kobasice u umjetnim crijevima
Vrijeme, začini i pravi parametri za suho dozrijevanje pretvaraju komad mesa u traženi specijalitet. Ali sušeno meso je također traženije nego ikad. Savršeno usklađene mješavine začina možete pronaći u DRY AGER-u, a pritiskom na gumb tehnologija SmartAging® brine se o pravim parametrima za vas. To pretvara proizvodnju šunke od grickanja noktiju u test strpljenja. Jer najzamorniji korak za vas je čekanje.
Kako napraviti šunku objašnjeno je korak po korak u BIBLIJI ZA SUHO DOZRIJEVANJE (DRY AGING BIBLE). Uz prikladne recepte, upute za programe dozrijevanja i popise sastojaka, pokazat ćemo vam sve što trebate znati o pripremi šunke. Od začinjene Schwarzwaldske šunke do krepkog larda (bijela slanina).
Pregled programa suhog dozrijevanja:
- Program za pohranjivanje šunke
- Program za suho dozrijevanje pršuta
- Program za sušenje šunke
- Program za pastrami
- Programi za sušeno meso
- Program za dimljenu šunku
- Program za zasićenje šunke
- Program za odležavanje šunke bez dimljenja
Definitivno najbolji način da vaše meso peradi dosegne izvrstan okus. Meso osjetljivo na bakterije u dobrim je rukama u DRY AGER Premium S. Zahvaljujući višestupanjskom sustavu sterilizacije, možete doživjeti transformaciju u apsolutnu deliciju mirne savjesti.
Bilo da imate piletinu, patku ili fazana, u BIBLIJI ZA SUHO DOZRIJEVANJE (DRY AGING BIBLE) naći ćete sve informacije koje su vam potrebne za idealnu pripremu i prikladne SmartAging® programe dozrijevanja. Tako je jednostavno!
Pregled programa suhog dozrijevanja:
- Program za sve slične vrste peradi
Suho dozrijevanje ribe smatra se vrhunskom disciplinom, jer je tanka granica između savršenog rezultata i nejestivog proizvoda. Rezultat su neočekivani okusi rangirani od marcipana do maslaca. Još jedan plus: rok trajanja cijele ribe je produžen do 10 dana, što štedi novac.
Osjećate li se dosad kao riba izvan vode kada je riječ o suhom dozrijevanju ribe? To nije razloga za brigu. Uz SmartAging®, zajamčeni su pravi uvjeti dozrijevanja u uređaju. Zakačite ribu na kuku, odaberete jedan od odgovarajućih programa dozrijevanja i čekate – et voilà!
Pregled programa suhog dozrijevanja:
- Program za cijelu ribu
- Program za riblje filete
- Program za bakalar
Riječ je o vašem siru. Jer izvanredan okus zahtijeva vrijeme. Za stvaranje idealnih uvjeta za dozrijevanje sira potrebno je kontrolirati vlažnost, temperaturu i protok zraka. Zvuči kao posao za DRY AGER-ov hladnjak za suho dozrijevanje.
Stoga kupite mladi kolut sira, odaberite program odležavanja i ostavite da se savršeno oplemeni tijekom 3-4 tjedna. Samo ga trebaš okrenuti i ostrugati ga s vremena na vrijeme. Ili možete koristiti DRY AGER hladnjak kao “poklopac” za mekani i polutvrdi sir!
Pregled programa suhog dozrijevanja:
- Program za meki sir
- Program za polutvrdi sir
- Program za pohranjivanje mekog sira
- Program za pohranjivanje polutvrdog sira
Kada se odreknete mesa, ribe i slično, jesu li vaše biljne alternative vino i cigare? To je savršen spoj.
Vaš DRY AGER hladnjak za suho dozrijevanje također je prikladan kao vinska rashladna vitrina i/ili humidor tijekom ovih faza. Budući da vino voli stalne temperature, a cigarama je potreban vlažan zrak – pritiskom na gumb možete jednostavno regulirati oboje s DRY AGER hladnjakom za suho dozrijevanje! A nakon što ste pregurali razdoblje u kojem ste apstinirali, možete se odmah vratiti suhom odležavanju mesa, zahvaljujući njegovom jednostavnom čišćenju!
Tjestenina se savršeno uklapa u DRY AGER hladnjak! No, voće, povrće, začinsko bilje ili gljive sada se također mogu vrlo jednostavno sušiti posebnim SmartAging® programima. Velika prednost u odnosu na automatski dehidrator: u DRY AGER klimatskom hladnjaku čak se i velike količine iznimno nježno suše na nižim temperaturama nego što bi to inače bio slučaj. Ovaj proces je također bez bakterija, što osigurava znatno duži rok trajanja.
Pravi program također može biti od velike koristi za čuvanje svježeg voća i povrća. Nakon svakog dovršenog ciklusa dozrijevanja, po potrebi vam je na raspolaganju i program predčišćenja, čime je DRY AGER hladnjak za suho dozrijevanje spreman za vaš sljedeći projekt.
Pregled programa suhog dozrijevanja:
- Program za sušenje tjestenine
- Program za sušenje voća, povrća, začinskog bilja i gljiva
- Program za čuvanje voća i povrća
- Program za čišćenje uređaja
Brand | Dry Ager |
Boja | Mat crna |
Glavni materijal | Čelik |
Potrošnja električne energije | 657 kWh/annum |
Masa | 88 kg |
Tip unutrašnje rasvjete | LED |
Raspon regulacije vlage | od 40% do 90% |
Raspon regulacije temperature | od 0°C do +30°C |
SmartAging | Da |
Bruto volumen prostora | 495 l |
Neto volumen prostora | 435 l |
Vanjska dubina | 74.2 cm |
Vanjska visina | 165 cm |
Vanjska širina | 70 cm |
Unutrašnja visina | 137.1 cm |
Maksimalni kapacitet mesa | 100 kg |
Unutrašnja dubina | 58.7 cm |
Unutrašnja širina | 57.8 cm |