text.skipToContent text.skipToNavigation

Dry Ager biblija za suho dozrijevanje (DX2041)ID EK000639028

Dry Ager biblija za suho dozrijevanje (DX2041)ID: EK000639028

Cijena
89,00 €

Standardna referenca za suho do...  Saznaj više

Dostavljamo već od 07.11.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Standardna referenca za suho dozrijevanje
The Dry Aging Bible

Biblija o suhom dozrijevanju učinit će vas profesionalcem – a profesionalce za meso još kreativnijima. Na više od 300 stranica naučit ćete sve o profinjenosti mesa, peradi, šunke, kobasica, sira, pa čak i ribe od hrane do vrhunske delicije u DRY AGER® hladnjaku za suho dozrijevanje.
336 stranica uvezanih finim platnom naučit će vas svemu što trebate znati o suhom dozrijevanju i oplemenjivanju. Ova knjiga objašnjava povijest i današnju praksu suhog dozrijevanja do posljednjeg detalja, uključujući i znanstvene. Sa zadivljujućim fotografijama prikazuje stotine primjera oplemenjivanja mesa, proizvodnje svjetski poznatih pršuta i salama, odležavanja sira i oplemenjivanja ribe. Uz detaljne informacije i konkretne preporuke. Svoje uspjehe u suhom dozrijevanju možete pretvoriti u kulinarske vrhunce uz brojne recepte poznatih kuhara.

The Dry Aging Bible prema brojevima

336

stranica

89

recepata za suho dozrijevanje i kuhanje

Inspiracija i stručnost

Znanje o proizvodu

Suho dozrijevanje čini dobro meso boljim i pretvara vrlo dobro meso u vrhunsku deliciju. Kvaliteta sirovine ovisi o pasmini, spolu, uzgoju, hrani za životinje te dobi i uvjetima klanja. Veliki vodič za kupce, "Biblija suhog dozrijevanja", uputit će vas na najbolje sirovo meso za DRY AGER® hladnjak za suho dozrijevanje: gdje možete nabaviti idealno meso, koji su rasjeci najbolji, na koja pitanja bi vaš mesar trebao moći odgovoriti?

Procesi i stručnost

Biblija suhog dozrijevanja" odgovara na sva važna pitanja o suhom dozrijevanju u vitrini za suho dozrijevanje DRY AGER®: što se točno događa u dubinama mesnih vlakana ti- jekom suhog dozrijevanja? Zašto odresci i sl. postaju toliko bolji u svakom pogledu tijekom suhog dozrijevanja? Što tre- bam uzeti u obzir za dobivanje najboljeg mesa na svijetu?

Recepti za suho dozrijevanje

U glavnom poglavlju "Biblije suhog dozrijevanja" ne samo da ćete saznati kako se meso dozrijeva do savršenstva, već i kako napraviti visokokvalitetnu šunku, kobasicu, pa čak i riblje specijalitete. Svaki recept za suho dozrijevanje sadrži posebne preporučene postupke, vremena suhog dozrije- vanja, SmartAging® programe suhog dozrijevanja i vrijedne savjete stručnjaka. Uz impresivne fotografije hrane.

Praktični savjeti za DRY AGER®

"Biblija suhog dozrijevanja" pokazuje korak po korak kako se bez kompliciranja može oplemeniti govedina, janjetina i svi- njetina ili čak cijela riba , napraviti šunka i salama te fermenti- rati sir. Uz Smart Aging® i DX TasteReg®, to je dječja igra!

Upute korak-po-korak

Jeste li ikada pripremali goveđu polovicu za suho dozrije- vanje i, nakon razdoblja dozrijevanja, stručno je izrezali na prikladne odreske pilom za kosti i nožem za meso? Jeste li ikada sami napravili originalnu talijansku pancetu ili dozrijevali savršenu mađarsku salamu? S "Biblijom suhog dozrijevanja" to uopće nije problem. Bezbrojne fotografije korak po korak objašnjavaju najvažnije trikove u rukova- nju oplemenjenom hranom i upravljanju vitrinom DRY AGER®.

Recepti za kuhanje

30 genijalnih recepata kuhara – posebno razvijenih za "Bibliju suhog dozrijevanja": mesni papa Ludwig "Lucki" Maurer, prijatelj klasične francuske visoke kuhinje Harald Derfuss s Michelinovom zvjezdicom i berlinski avangardni kuhar Christoph Hauser pokazuju što je moguće s govedi- nom, svinjetinom, janjetinom, divljači, pa čak i iznutricama, uporabom DRY AGER® hladnjaka za suho dozrijevanje. Ilu- strirano spektakularnim fotografijama ukusne hrane kakve još niste vidjeli.

Znanost

Svatko tko je ikada jeo suho dozreli odrezak zna kakvog je okusa ovaj savršeni rezultat oplemenjivanja. Ovaj dojam čak se suprotstavlja znanstvenom ispitivanju. Dvojica najpozna- tijih europskih istraživača mesa proučavali su suho dozri- jevanje. Njihov zaključak: i sa znanstvenog stajališta suho dozrijevanje daleko je najbolja metoda za oplemenjivanje mesa do apsolutnog savršenstva. Pročitajte više u pogla- vlju o znanosti.

Brand Dry Ager
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!