NJEMAČKI U RESTORANU (RAZGOVOR IZMEĐU GOSTA I KONOBARA)ID EK000454962
NJEMAČKI U RESTORANU (RAZGOVOR IZMEĐU GOSTA I KONOBARA)ID: EK000454962
- Cijena
- 3,98 €
stručna iteratura, NJEMAČKI U RESTORANU (RAZGOVOR IZMEĐU GOSTA I KONOBARA) Razgovor između gosta i konobara) Priručnik Njemački u restoranu namijenjen je prije svega konobarima, kojima je n...
Saznaj više
Dostavljamo već od 26.09.2024
Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe moguć unutar 14 dana
Vaš proizvod je dodan u košaricu
Pregled narudžbe
stručna iteratura, NJEMAČKI U RESTORANU (RAZGOVOR IZMEĐU GOSTA I KONOBARA)
Razgovor između gosta i konobara)
Priručnik Njemački u restoranu namijenjen je prije svega konobarima, kojima je na radnom mjestu potrebno znanje njemačkog jezika, a može se koristiti i u obrazovnim institucijama ugostiteljske struke. Podijeljen je na pet cjelina koje slijede tijek komunikacije između konobara i gosta. Svaka cjelina sastoji se od nekoliko tipičnih razgovora na hrvatskom i njemačkom jeziku, te najčešćih izraza koji se koriste u određenoj situaciji.)
Da bi ga bez poteškoća mogli koristiti i početnici, u uvodnom dijelu priručnika navedena su osnovna pravila za čitanje, odnosno izgovor u njemačkom jeziku.)
U prilogu je na hrvatskom i njemačkom naveden inventar koji se koristi u procesu posluživanja, te mali razlikovni rječnik gastronomske terminologije koja u pojedinim zemljama njemačkog govornog područja nije identična.)
Razgovor između gosta i konobara)
Priručnik Njemački u restoranu namijenjen je prije svega konobarima, kojima je na radnom mjestu potrebno znanje njemačkog jezika, a može se koristiti i u obrazovnim institucijama ugostiteljske struke. Podijeljen je na pet cjelina koje slijede tijek komunikacije između konobara i gosta. Svaka cjelina sastoji se od nekoliko tipičnih razgovora na hrvatskom i njemačkom jeziku, te najčešćih izraza koji se koriste u određenoj situaciji.)
Da bi ga bez poteškoća mogli koristiti i početnici, u uvodnom dijelu priručnika navedena su osnovna pravila za čitanje, odnosno izgovor u njemačkom jeziku.)
U prilogu je na hrvatskom i njemačkom naveden inventar koji se koristi u procesu posluživanja, te mali razlikovni rječnik gastronomske terminologije koja u pojedinim zemljama njemačkog govornog područja nije identična.)
Tip proizvoda | Školski udžbenik |
Nakladnik | HoReBa d.o.o. |
vrsta | Dodatni asortiman |
Autori | BLAŽEVIĆ, Nevenka |